Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Facebook Instagram Twitter Zavřít
DOMŮ
OFFICE RETAIL RENOVATION SERVICES REFERENCE
NOVINKY KONTAKT

Co byste měli vědět o konferenčních židlích

To, že není židle jako židle už víte. Ovšem věděli jste, co se skrývá pod konferenčními židlemi a co vše taková židle může nabídnout, jaké jsou varianty a kde je využít? Konferenční židle slouží do místností, kde chceme usadit více lidí do pohodlné židle. Takže v konferenčních či jednacích místnostech, ve školách nebo si je umístit do vlastní kanceláře.
Vše potřebné zjistíte v tomto článku.

 

Konferenční židle – rozdělení

Konferenční židle jsou určené pro krátkodobější sezení, než je to u židlí kancelářských. Jsou tedy vhodné pro jednání či jiné události, kde se nutné pohodlně usadit více lidí. Pak už je jen na Vás, co od takové židle při těchto událostech vyžadujete a jaké jsou možnosti nejen Vaše, Vašich kolegů, pracovních partnerů a možnosti, které nabízí Váš interiér.
Proto můžete zvolit například židle se stolkem. Stolek na konferenčních židlích může být buď pevný, nebo sklopný. Dále se nabízí možnost konferenčních židlí s područkami nebo bez nich. V případě, že židle nejsou každodenně využívané a nemáte dostatek prostoru, aby neustále zabíraly místo, nabízí se řešení stohovatelných židlí, které ušetří spousta místa díky své skladnosti.
Konferenční židle jsou specifické svou jednoduchou konstrukcí, pevnými nohami a jsou určené i pro větší zatížení.

 

Konferenční židle se stolkem

Židle se stolkem jsou ideálními „parťáky“ pro školící a zasedacích místností, ale také jsou vhodné do škol. Stolky, kterými jsou židle vybaveny, mohou být pevné, ale také sklopné. Především sklopné stolky mají přednost svou kompatibilitou. Nejsou prostorově náročné, ale zároveň jsou dostatečně velké, aby sloužily uživateli a jeho zápisníkům nebo tabletu.

 

Konferenční židle s područkami

Konferenční židle s područkami jsou ideálním nábytkem pro delší sezení při konferencích nebo meetingu. Područky zajišťují pohodlné a ergonomické sezení. Ve většině případů jsou područky pevné. To znamená, že se s nimi nedá manipulovat nahoru ani dolů. Tyto područky mohou být jednoduché plastové, ale také designově řešené, čímž dodávají na specifičnosti nejen židle, ale i celého interiéru.

 

Stohovatelné konferenční židle

Stohovatelné konferenční židle jsou ideální pro snadné skladování. Díky konstrukci, která umožňuje skládání židlí na sebe se ušetří mnoho prostoru v interiéru. Vhodné je do prostor, kde není žádoucí mít nepřetržitě rozestavěno více židlí, než je v běžném dni nutné. Tyto židle se nabízíme buď s plastovou nebo dřevěnou skořepinou, ale lze si vybrat židli také s čalouněním či dalšími vychytávkami.
To vše si můžete navolit díky našemu důvtipnému konfigurátoru, který umožní vyšperkovat židli dle Vašeho přání….a ne jen ty stohovatelné!!